За нас

Ние от дизайн скуад предлагаме

Интериорни решения и висококачествени мебели

Дизайн Скуад ООД е компания за интериорни решения и директен внос на висококачествени мебели и оборудване на хотели, ресторанти, офис сгради, градини и домове. Ние се ангажираме с цялостното планиране, организиране и извършването на всички необходими дейности, за да превърнем обекта Ви в този от 3D визуализациите. Нашия широкоспектърен асортимент включва фаянс и гранитогрес, санитария, осветителни тела, елементи за декорация, дивани, кресла, маси, столове и градинска мебел.
Отличават ни разнообразната и висококачествена продуктова колекция, индивидуалният подход към всеки клиент, възможността за пълен мониторинг на вашия проект, и не на последно място лоялността към нашите партньори.
Реализираните ни проекти през последните години свидетелстват за високия ни професионализъм и за постоянния ни стремеж към задоволяване нуждите на нашите клиенти.
С нашите продукти създаваме проекти, уникални по своята същност, и безкомпромисни в качеството си, като едновременно се стремим да оптимизираме максимално времето и средствата за изпълнението на вашия проект.

Как работим

вашата идея

Желаете да превърнете 3D проекта си в реалност, търсите висок професионализъм и качествени продукти.

нашата мисия

Да удовлетворим вашите желания чрез индивидуален подход към всеки от вас, безкомпромисни в качеството и гъвкави в бюджета.

едно партньорство

Нашият отбор от партньори включва както български, така и чуждестранни фирми. Всички ние работейки в екип се стремим изцяло да задоволим вашите нужди.