Услуги

ДОСТАВКА НА МЕБЕЛИ

Висококачествено обзавеждане за вашия хотел, магазин, офис или сграда. Предлагаме както широкоразпространени мебели, съществуващи на пазара, така и специално изработени и съобразени с вашия проект.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Мониторинг на проекта

Нашият екип от специалисти с дългогодишен опит в интериорните услуги ще ви помогне не само при получаване на идейния проект и неговото реализиране, но също така за цялостното му проследяване и контрол до окончателното му завършване.

Цялостно обзавеждане

Изпълнение на проекта до най-малкия детайл. Доверявайки ни се, вие получавате гаранция за качество на крайния резултат и в същото време спестяване на много време и средства.

Бюджетиране на проект

Изготвяне, управление и контрол на вашия бюджет. Ние се стремим към висококачествени услуги на максимално ниска цена.

Изготвяне на идеен проект

Екип от местни и международни дизайнери ще ви помогнат да получите желания от вас проект. Ние следим постоянно световните тенденции в интериора и сме безкомпромисни при създаването на идеалния проект.

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Ние извършваме всички видове строителни и довършителни работи, от построяването на сградата, поставянето на изолация, до декоративната мазилка. Нашият дългогодишен опит и професионализъм ще ви помогне да създаде не само пространството, но и атмосферата във вашия обект.

ПОДДРЪЖКА И ГАРАНЦИЯ

За нас на първо място е лоялността и доверието на нашите клиенти. Ние поемаме пълна гаранция за изпълнените от нас услуги и доставки, както и бъдещата поддръжка на обект ви.