Услуги

Цялостно обзавеждане

Изпълнение на проекта до най-малкия детайл. Доверявайки ни се, вие получавате гаранция за качество на крайния резултат и в същото време спестяване на много време и средства.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

КОРПУСНА МЕБЕЛ ПО ПРОЕКТ

Производство и монтаж на корпусна мебел, съобразявайки се с всички технически изисквания и параметри! при необходимост и желание на клиента, разработваме и предоставяме технически чертежи! всички наши продукти се произвеждат изцяло съобразявайки се с индивидуалните нужди на нашите клиенти и последните тенденции в интериорния дизайн.

МЕКА МЕБЕЛ ПО ПРОЕКТ

С мека мебел по индивидуален размер се постигат оптимални размери за всяко конкретно помещение! предлагаме дивани и канапета, които могат да бъдат изработени с всички различни функции, в зависимост от предпочитанията на клиента!

ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ХОТЕЛИ

Следим непрекъснато най-новите дизайни и тенденции в хотелското обзавеждане и предоставяме решения за всеки индивидуален проект.

ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

Висококачествени мебели, изработени по европейски стандарт и изцяло съобразени с индивидуалните изисквания на всеки наш клиент.

ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ОФИСИ

Познаваме добре съвременните тенденции в офис оборудването и постоянно се стремим да ви предоставяме решения в съответствие с динамично променящата се среда.

АУТДОР МЕБЕЛИ

Висококачествени мебели за външно ползване, изработени от материали съобразени с всякакви климатични условия!

ДИЗАЙНЕРСКИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

Представяме ви широка гама от висококачествени дизайнерски лампи, които ще внесат пълен завършек на вашия проект.

Изготвяне на идеен проект

Екип от местни и международни дизайнери ще ви помогнат да получите желания от вас проект. Ние следим постоянно световните тенденции в интериора и сме безкомпромисни при създаването на идеалния проект.

Бюджетиране на проект

Изготвяне, управление и контрол на вашия бюджет. Ние се стремим към висококачествени услуги на максимално ниска цена.

Мониторинг на проекта

Нашият екип от специалисти с дългогодишен опит в интериорните услуги ще ви помогне не само при получаване на идейния проект и неговото реализиране, но също така за цялостното му проследяване и контрол до окончателното му завършване.

ДОСТАВКА НА МЕБЕЛИ

Висококачествено обзавеждане за вашия хотел, магазин, офис или сграда. Предлагаме както широкоразпространени мебели, съществуващи на пазара, така и специално изработени и съобразени с вашия проект.

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Ние извършваме всички видове строителни и довършителни работи, от построяването на сградата, поставянето на изолация, до декоративната мазилка. Нашият дългогодишен опит и професионализъм ще ви помогне да създаде не само пространството, но и атмосферата във вашия обект.

ПОДДРЪЖКА И ГАРАНЦИЯ

За нас на първо място е лоялността и доверието на нашите клиенти. Ние поемаме пълна гаранция за изпълнените от нас услуги и доставки, както и бъдещата поддръжка на обект ви.